Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde Büyükaslıhanlar köyünde alt yapı çalışmalarının ve ön hazırlıkların tamamlanmasının ardından kilitli parke döşeme çalışmalarına başlanıldığı bildirildi.

        Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, yaptığı açıklamada, ''Kaymakam Vekilimiz Mustafa Sait Arcaklıoğlu ile birlikte Dumlupınar Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği 2020 yılı Köydes programı 15 bin metrekare parke taşı alımı ve döşenmesi işi ihalesi kapsamında bulunan Büyükaslıhanlar köyümüzün kilitli parke taşı yapılan alanlarında ve Selkisaray köyümüzde köy konağı ve çeşitli amaçlarla vatandaşlarımıza hizmet verecek olan, yapımı devam eden binada incelemelerde bulunduk. Devletimizin ilçe merkezleri ve köylerimizde yaptığı yatırımlar aralıksız devam ediyor. Emeği geçen herkeze teşekkür ediyorum'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler