Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) akademisyenleri tarafından Web Of Science, Scopus, Sobiad, TR Dizin gibi ulusal ve uluslararası dizinlerde taranan yayınlar açıklandı.

        Veri tabanlarından alınan bilgiler ile Dumlupınar Üniversitesinin bilimsel göstergesini ortaya çıkarabilmek adına üretilen yayınların bibliyometrik analizi aylık olarak takip edilerek önce rapor haline dönüştürülüyor, ardından yazar, yayın türü, yer aldığı dizin ve benzeri bilgiler kayıt altına alınıp openaccess.dpu.edu.tr adresinde yer alan Kurumsal Akademik Arşiv’e ekleniyor.

        OcakNisan 2020 tarihleri arasında Dumlupınar Üniversitesi adresli ve büyük bölümü uluslararası dizinlerde taranan 75’in üzerinde makale yayınlandı ve üretilen yayınlar, üniversitelerin akademik performans sıralamasını önemli ölçüde etkiliyor.

        Konuyla ilgili Rektörlükten yapılan açıklamada, 'Bu dönem içerisinde makalesi yayınlanan ve halen makale çalışması devam eden tüm öğretim elemanlarını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz' ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler