Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Dumlupınar ilçesinde her hafta perşembe günleri kurulan ilçe pazarında, çok sıkı Korona virüs denetimleri gerçekleştirildiği bildirildi.

        Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, yaptığı açıklamada, ''Kaymakamımız Salih Sak ile birlikte Korona virüs (Covid19) denetimi kapsamında, İlçemizde Perşembe günü kurulan halk pazarında denetimlerde bulunduk. Yapılan denetimlere Jandarma Komutanı Umut Ahmet Day ve Emniyet Amiri İbrahim Kurt katıldı. Pazar yerinde esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı salgın konusunda bilgilendirdik. Daha sonra kahvehaneler, lokantalar, düğün salonu, marketler, berberler, kuaför, cami ve lokantalarda denetim yaptık. Bu denetimlere ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve personeli katıldı. İnşallah kısa sürede tüm ülkemiz ve dünya bu salgını atlatır'' ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler