Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Özel Şeref Koleji Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı ile İstanbul Esenyurt Spor Kulübü Erkek Voleybol takımı arasında yapılması gereken müsabakanın iptal edildiği bildirildi.

        Simav İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Sapmaz, İstanbul Esenyurt Spor Kulübü’nün ligden çekilme bilgisinin, Kütahya Voleybol İl Temsilcisi Ahmet Demir tarafından gönderildiğini belirtti. Sapmaz, “İstanbul Esenyurt Spor Kulübü’nün, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2’inci liginden çekilmesiyle puan durumunda herhangi bir değişiklik yapılmayacak. Simav Özel Şeref Koleji Spor Kulübü erkek voleybol takımı, ilk haftayı müsabaka yapmadan geçirmiş sayılacak. Antrenör Çetin Aysu yönetimindeki takımımıza, Turgutlu Belediye Spor Voleybol takımı ile 2’inci hafta yapılacak müsabakada başarılar diliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler