Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DPÜ Dumlupınar Meslek Yüksekokulu'nda açılan alternatif Enerji Sistemleri Teknolojisi Bölümü için laboratuvar yapım çalışmaların başladığı bildirildi.

        Dumlupınar Belediye Başkanı Şemsettin Akağaç, yaptığı açıklamada, ''Meslek Yüksekokulu öğrencileri için memleketimizin köklü enerji üretici firmalarından Aydem Enerji ile daha önce ilçemiz için sözleşme ve protokoller imzalamıştık. Protokol maddelerinden biri olan Dumlupınar Meslek Yüksekokulu'na acil ihtiyaç olan Yenilenebilir Enerji Sistemleri Teknolojisi Laboratuvarı hayata geçiriliyor. Değerli Kaymakamım sayın Salih Sak ve AK Parti ilçe Başkanı Ali Bursa ile Aydem Enerji' yi ziyaret ettik. Şirketin Genel Müdürü Ömer Fatih Keha, öğrencilerimiz için en kısa zamanda gerekli laboratuvarımızı faaliyete geçireceğiz ifadesinde bulundu. Ayrıca Meslek yüksekokulumuza yardımlarının devam edeceğini belirtti. Sayın Genel Müdürümüze yapmış olduğu yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler