Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vilayetler Birliği 51. Olağan Genel Meclis Toplantısı, İçişleri Bakan Yardımcısı ve Vilayetler Birliği Başkanı Muhterem İnce başkanlığında, 81 il Valisi ile İl Genel Meclisi Başkanlarının katılımıyla video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

        Toplantıya; Kütahya Valisi Ali Çelik ile Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz video konferans yöntemiyle katıldı.

        “Mücadelemizi ciddiyetle sürdürüyoruz”

        Vilayetler Birliği 51. Olağan Genel Meclis Toplantısı’nın pandemi tedbirleri çerçevesinde çevrim içi düzenlendiğini belirten İçişleri Bakan Yardımcısı ve Vilayetler Birliği Başkanı Muhterem İnce, “Covid19 salgınıyla mücadelemizi ciddiyetle sürdürüyoruz. Valilerimizin öncülüğünde, ilçelerimizde kaymakamlarımızın koordinesinde, İl Genel Meclislerimizin destekleri, sağlık personelimizin fedakâr çalışmaları, ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın destek ve gayretleriyle etkin bir şekilde mücadelemize devam ediyoruz. İnşallah bu mücadeleyi en kısa sürede hep birlikte, başarıyla sonuçlandırırız” diye konuştu.

        Vilayetler Birliği 51. Olağan Genel Meclis Toplantısı’nın hayırlı olması temennisinde bulunan Muhterem İnce, pandemi sürecinde çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü kaydetti. İnce, konuşmasının devamında Vilayetler Birliğinin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

        Vilayetler Birliği Genel Sekreteri İsmail Sündük’ün 2021 yılı yatırım planı ve çalışma programı sunumuyla devam eden toplantıda 2021 yılı bütçesi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

        Toplantı, görüş ve önerilerin alınmasıyla sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler