Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Simav ilçesinde faaliyet gösteren Şeref Koleji Erkek Voleybol Takımı, 2’inci yarının 2’inci maçında Kütahya Belediye Sporu 30 yenerek 3’üncü galibiyetini aldı.

        Bu yıl voleybol erkekler 2’inci liginde Simav’ı temsil eden Şeref Koleji Erkek Voleybol Takımı, sezonun 13’üncü maçında Kütahya Belediye Spor Erkek Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Kütahya’da oynan maçta Şeref Koleji Erkek Voleybol Takımı 2521, 2520, 2515’lik skorlarla rakibini mağlup etmeyi başardı. Sezon boyunca oynadığı 13 maçta 3 galibiyet alan Şeref Koleji Erkek Voleybol Takımı ligin 9’iuncu sırasında yer alıyor.

        Simav Şeref Koleji Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Çetin Aysu, 2’inci ligde tecrübe kazanarak yeniden atağa kalktıklarını ve ligin üst sıralarına yükselmek için yoğun bir çalışma içinde olduklarını ifade etti. Aysu, “İlk kez katıldığımız, Türkiye Voleybol Federasyonu Erkek Voleybol 2’inci liginde, Şeref Koleji Erkek Voleybol Takımı olarak Simav’ı temsil etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu yıl ligin üst sıralarında yer alarak, hedefimizi büyüteceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler