Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Simav Orman İşletme Müdürlüğü Kiçir Orman Ürünleri Deposu'nda incelemelerde bulundu.

        Kiçir Orman İşletme Şefliği Orman ürünleri deposunda İşletme Müdürü Osman Aksoy’dan bilgiler alan Bölge Müdürü Hasan Keskin; depoda yapılması gerekenler ve sınıf ayrımı konusunda İşletme Şefleri'ne bilgiler aktardı.

        Orman emvallerinin cins ve sınıfları itibariyle istiflenip, depolanarak piyasa icaplarına göre satışa arz edildiği Kiçir Orman Deposu'nda yapılan incelemelerde; Bölge Müdürü Hasan Keskin; depo içinde istife alınan emvallerin standartlara uygunluğu ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında talimatlarda bulundu.

        İş ve çevre güvenliği için alınması gereken tedbirlere de dikkat çeken Bölge Müdürü Keskin; emval satış depolarımızın önemini hatırlatarak emeklerinden dolayı tüm personele teşekkür etti ve depodan ayrıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler