Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Cumhuriyet Mahallesi'nde imalatı tamamlanan doğal gazlı mahalle fırını hizmete sunuldu.

        Cumhuriyet Mahallesinde imalatı tamamlanan doğal gazlı fırının açılışı, Başkan Yardımcıları Salih Özden, İlyas Bahar, Ömer Köse, Mahalle Muhtarı Selim Göral ve yüklenici firma yetkilisi ile mahalle sakinlerinin katılımıyla Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık tarafından yapıldı.

        Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Işık, “2020 yılında Kütahya’da ilk kez 3 mahallemizde birer adet olmak üzere doğalgazlı fırın imalatını gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde Gaybiefendi Mahallesinde açılışını yaptığımız doğalgazlı fırının şimdi de, Cumhuriyet Mahallesindeki benzerinin açılışını yapıyoruz. Bundan sonra da 100. Yıl Mahallemizdeki fırının açılışını yapacağız. Öncelikle doğalgazlı fırının yapımında emeği geçen yüklenici firmamıza, mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinlerimize bu taleplerini iletip, sıkı sıkı takip ederek bir an önce bitmesini sağladıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler