Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 106. yıl dönümü etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk anıtına çelenklerin sunulmasıyla başladı.

        Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Jandarma Astubay Çavuş Rukiye Koçer yaptı. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törenin ardından ilçede bulunan şehitlerin kabirleri ziyaret edildi.

        Törene protokolün yanı sıra çok sayıda Güneydoğu gazisi ve Kıbrıs gazileri ile şehit ve gazi aileleri katıldı.

        Çanakkale Deniz Zaferinin 106. yıl dönümü daha sonra Tavşanlı Kültür Sarayı'nda Fatih İmam Hatip Ortaokulu tarafından düzenlediği Çanakkale programı ile devam etti. Daha sonra ise ikindi namazı öncesi Arifağa Camiinde şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlidi Şerif okunması ile anma etkinlikleri devam edecek. Gün boyu düzenlenen törenlerde, pandemi nedeniyle maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler