Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’da her yıl katıldığı Polis Haftası kutlama etkinliklerine bu yıl katılamadığı için duyduğu üzüntüyü sosyal medya üzerinden Vali Ali Çelik ile paylaşan polis torunu Bilgehan Hüseyin Kiriş’in isteği yerine getirildi.

        Vali Ali Çelik, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşarak İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile tanışmak ve Polis Haftası’nı kutlamak istediğini ileten polis torunu Bilgehan Hüseyin Kiriş’i evinde ziyaret etti.

        Vali Çelik’e İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç ile İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç eşlik etti.

        Bilgehan Hüseyin Kiriş, eşi Meryem ve kızı Damla ile bir süre sohbet eden Çelik, misafirperverliklerinden duyduğu memnuniyeti belirterek teşekkür etti.

        1978 yılında kaybettiği dedesi Hüseyin Kiriş’in de polis olduğunu ve emniyet teşkilatına ayrı bir sevgi duyduğunu ifade eden Kiriş, ziyaretin kendisini duygulandırdığını ve çok mutlu olduğunu söyledi.

        Vali Çelik’e ilgisinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden Kiriş, İl Emniyet Müdürü Necmettin Koç’un Polis Haftası’nı tebrik ederek hayırlı görevler temennisinde bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler