Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ercan KOLKU/EMET (Kütahya), (DHA)KÜTAHYA´nın Emet ilçesinde, drift yaparken takla atan otomobilde uyuşturucu made ile çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda elektronik eşye ele geçirildi. Araçta bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.

        Bursa´da oturan B.D. (30) yönetimindeki 16 AFK 611 plakalı otomobille Kütahya´nın Emet ilçesine bağlı Günlüce köyü Dereli kaplıcaları mevksinde drift yaparken, araç takta attı. Kaza nedeniyle çevredekilerin ihbarıyla gelen polis ekiplerince yapılan incelemede otomobilde 79 gram bonzai ve 10 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi ile aralarında klima ve televizyonunda yer aldığı elektronik eşyalar bulundu. Araç sürücüsü B.D. ve yanındaki arkadaşı M.Ş. (25) gözaltına alındı. Emet İlçe Emniyet Müdürlüğü 2 şüpheli hakkında ele geçirilen uyuşturucuyla ilgili soruşturma başlatırken, bulunan eşyalar nedeniyle Jandarma Komutanlığı ile irtibat kurdu.

        JANDARMA EKİPLERİ DE HIRSIZLIĞI AYDINLATTI

        Emet İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ise kaza sonucu bulunan klima, televizyon ve diğer elektronik eşyalarla ilgili inceleme başlattı. Yapılan araştırmaların ardından elektronik eşyaların Dereli köyündeki apart dairelerden çalındığını tespit etti. Emet İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekiplerince yapılan ortak çalışması sonucu 2 şüpheliye sokağa çıkma yasağını ihlal, sürücü belgesiz araç kullanma ve drift yapmak suçlarından toplam 21 bin bin lira idari para cezası kesildi. Soruşturma sürüyor. DHA-Güvenlik Türkiye-Kütahya / Emet Ercan KOLKU

        2021-04-11 23:27:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler