Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya’nın Simav ilçesinde bir araya gelen kadın girişimciler, kurdukları kooperatif ile unlu mamullerin organik üretimini yapıyor. Kısa bir süre önce üretime başlayan Simavlı kadın girişimciler, aldıkları siparişlerle ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

        Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, en önemli ihtiyacın üretim olduğunu ifade etti. Başkan Biçer “İlçemizde girişimci kadınlarımız tarafından yeni kurulan Sınırlı Sorumlu Simav Eynal Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni ziyaret ettik. Bugün şehrimiz ve kadınlarımız için yeni ufuklar ve istihdam alanlarının oluşmasına öncülük edeceğine inandığımız kooperatifin Simav’a hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemizi ve şehrimizi geliştirmek için en önemli ihtiyacın üretim olduğunu biliyor ve üreten herkesi destekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler