Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Orman Bölge Müdürlüğü Karacabey Orman İşletme Müdürlüğü görevini sürdürürken, Kütahya Bölge Müdürlüğü Orman Zararlıları İle Mücadele Şube Müdürü olarak atanan Güryay Volkan Andiç yeni görevine başladı.

        Kütahya’daki görevine başlayan Şube Müdürü Güryay Volkan Andiç’e Kütahya Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Bölge Müdürü Hasan Keskin’e ziyarette, Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Arpacı ile Personel Şube Müdürü Mehmet Ali Demirtaş eşlik etti.

        Müdür Hasan Keskin, daha önce de Kütahya’da Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü görevini yürüten Şube Müdürü Güryay Volkan Andiç’i tebrik ederek, Kütahya’ya yabancı olmadığını dile getirdi ve yine birlik, beraberlik içerisinde, güzel bir çalışma ortamı yaşaması dileği ile kendisine yeni görevinde başarılar diledi.

        Şube Müdürü Güryay Volkan Andiç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bölge Müdürü Hasan Keskin’e teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler