Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya Belediyesi, daha yeşil ve peyzaj mimarisi ile ön plana çıkan şehir adına yaptığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bir hafta içerisinde 17 bin çiçeği toprakla buluşturacak.

        Kütahya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Akşemseddin Cami ve çevresinde 3 bin 500’ü portakal kadife, 3 bin 500’ü limon kadife çiçeği olmak üzere 7 bin kadife çiçeği dikti.

        Diğer taraftan ise, Bahçelievler Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi üzerinde 10 bin adet kadife ve petunya çiçeklerinin dikimi için hazırlıklar başlatıldı. Cadde üzerinde, bu hafta içinde dikilmesi planlanan 10 bin çiçeğin 3 bin 500’ü portakal kadife, 3 bin 500’ü limon kadife çiçeği ve 3 bin adedi ise petunya çiçeğinden oluşuyor.

        Yaz ayların gelmesi ile hız kazanan çiçek ekimleri ile birlikte, Kütahya sokakları ve caddeleri artık daha da renkli bir hale gelecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler