Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli VLP aşısına gönüllü olarak destek veren Kütahyalı Muhammet Bal’ı tebrik etti.

        Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Muhammet bey yerli VLP aşısına gönüllü olarak destek vermek için Kütahya’dan Ankara’ya kadar gelerek aşısını vuruldu. Milletimizin Türk bilim insanları ve ülkemizdeki bilimsel araştırmalara güveni, omuzlarımızdaki yükün ağırlığını arttırıyor. Layık olmak için daha çok çalışacağız” dedi.

        Konuyla ilgili bir açıklama yapan Muhammet Bal, “Yerli VLP aşısının Faz2 aşamasında gönüllü olarak Kütahya’dan Ankara’ya giderek üzerime düşen vazifeyi ifa ettik. Türkiye’me, Türk bilim adamlarına ve emeği geçen herkese müteşekkiriz” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler