Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mehmet ALTINTAŞ/GEDİZ (Kütahya), (DHA)KÜTAHYA'nın Gediz ilçesinde, dün hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan 6 kişiden Rabia Bulut da yaşamını yitirdi. Kazada Bulut ile birlikte ölü sayısı 2´ye çıktı.

        GedizMuratdağı karayolu, Dörtdeğirmen köyü yakınlarında dün öğleden sonra, Mehmet A yönetimindeki 45 FJ 718 plakalı hafif ticari araç ile İsmail G. yönetimindeki 52 FK 998 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, hafif ticari araçtaki Emine Akagündüz yaşamını yitirdi. Hafif ticari araç sürücüsü Mehmet A. ve yanındaki Şenay A. ile otomobil sürücüsü İsmail G., ve beraberindeki Rabia Bulut, Hüseyin Ö. ve Yaşar K. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Gediz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan İsmail G. ve Rabia Bulut, ilk müdahalelerinin ardından Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

        Hastanelerde tedavileri süren yaralılardan Rabia Bulut da doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.DHA-Güvenlik Türkiye-Kütahya / Gediz Mehmet ALTINTAŞ

        2021-07-24 15:08:17

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler