Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'da, Hürok Mermer çalışanları arasında düzenlenen geleneksel 'Tavla Turnuvası' kıran kıran geçen mücadelelere sahne oldu.

        Hürok Mermer Genel Müdürü Kemal Olçar, 3 gün devam eden turnuvaya 40 çalışanın katıldığını ifade etti. Olçar, "Çalışanlarımız olarak düzenlediğimiz turnuva sona erdi. Üç gün devam eden yarışmalar sonunda birinciliği Samed Savaş, ikinciliği Nurullah Aksoy, üçüncülüğü de Ömer Cem Akalınoğlu elde etti. Her yıl düzenlediğimiz turnuva bu yıl daha çekişmeli geçti. Turnuvaya katılan derece elde eden ve derece elde edemeyen tüm çalışanlarımızı tebrik ediyorum. Derece elde eden 3 kişi ileri ki günlerde Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Tavla Turnuvası'nda Hürok Mermer'i temsil edecek. Bizler, OSB'deki turnuvada da iddialı olacağız" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler