Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kuzey Marmara otoyolunda feci kaza: 2 yaralı

        Olay, 01.30 saatlerinde, Çekmeköy Kuzey Marmara otoyolu Baklacı mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Cahit Hoca yönetimindeki otomobil otoyol üzerinde seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir şekilde direksiyon hakimiyetini kaybetti.

        Kontrolden çıkan kamyonet aynı istikamette seyir halinde olan yolcu otobüsüne çarptı. İHA'nın haberine göre; çarpışmanın etkisi ile kamyonet bariyerlere çarparak durabildi.

        1 KİŞİ ARAÇ İÇERİSİNDE SIKIŞTI

        Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen 112, itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, kamyonet sürücüsü Cahit Hoca’yı araç içerisinden çıkartarak ambulansa aldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Hoca, Ümraniye Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Cahit Hoca'nın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

        REKLAM

        Öte yandan kamyonet içerisinde sıkışan Gülden Hoca itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmayı bekledi. İtfaiye ekipleri olay yerine geldikten sonra yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından kamyonet içerisinde sıkışan Gülden Hoca’yı çıkartarak sağlık ekiplerine teslim etti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hoca’nın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

        Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ