Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kylie Jenner'dan kanserli çocuklara 500 bin dolar bağış - Magazin haberleri
        1

        Reality show yıldızı Kylie Jenner, kanser tedavisi gören çocuklar için harekete geçti. Jenner'ın, Nashville Tennessee'de bulunan Monroe Carell Jr. Çocuk Hastanesi'ne dinlenme salonu yapılması için 500 bin dolar bağış yaptığı ortaya çıktı.

        2

        Rockçı Roger Daltrey ve Pete Townshend’in kurduğu 'Teen Cancer America' adlı yardım kuruluşunun bağışı birleştirilerek, Jenner’ın yakın arkadaşı şarkıcı Harry Hudson onuruna, hastanede dinlenme salonu inşa edilecek.

        3

        KANSERİ YENDİ

        Hudson, Kardashian-Jenner ailesiyle yakın arkadaş. 27 yaşındaki şarkıcıya, 2013 yılında lenfoma teşhisi konulmuştu. Harry Hudson, gördüğü tedavi sonrası kanseri yenmişti.

        4

        YARDIM ÇAĞRISI YAPMIŞTI

        Öte yandan ünlülerle olan yakın ilişkisi ile tanınan makyaj sanatçısı Samuel Rauda, geçtiğimiz haftalarda geçirdiği trafik kazasından ağır yaralı bir şekilde kurtulmuştu.

        Kylie Jenner, Rauda'nın tedavi masrafları için maddi yardım çağrısında bulunmuştu. Jenner'ın paylaşımına Bebe Rexha, Ava Max ve Pia Mia gibi ünlüler de destek vermişti.

        5

        ELEŞTİRİLDİ

        Fakat reality show yıldızının, Rauda'nın 120 bin dolar tutan tedavi masraflarını karşılamak yerine, yardım kampanyasına 5 bin dolar göndermesi sosyal medyada tepki çekmişti.

        6

        "YANLIŞ ANLATIMI DÜZELTMEM GEREK"

        Bunun üzerine Kylie Jenner, kendisine yöneltilen eleştiri oklarına cevap vermişti. Jenner, "Bu yanlış anlatımı düzeltmenin benim için önemli olduğu düşünüyorum. Sam benim makyajcım değil, artık onunla kişisel bir iletişimimiz yok ama birkaç yıl önce çalıştık" demişti.

        7

        Kylie Jenner, şu an çalıştığı makyaj sanatçısı Lyndsey Ariel'in Samual Rauda hakkında yaptığı paylaşımını gördüğünü ve hemen onu arayıp Sam'e ne olduğunu öğrendiğini belirtmişti.

        Daha sonra Samuel Rauda'nın ailesinin ona yardım için bir internet sayfası açtığını öğrendiğini sözlerine ekleyen Jenner, daha fazla insana ulaşması için de kendi sosyal medya sayfasından paylaşım yaptığını açıklamıştı.

        8

        "HERKES YARDIMSEVER OLDUĞUMU BİLİR"

        Kylie Jenner, ayrıca kendisini tanıyanların ne kadar yardımsever olduğunu bildiğini vurgulamıştı. Ünlü yıldız, sonra da takipçilerini olumlu düşünmeye ve bu zor zamanlarda hem onun için hem de sevenleri için dua etmeye davet etmişti.

        9

        DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN KADIN ÜNLÜSÜ

        Forbes dergisi, dünyanın en çok kazanan kadın ünlülerini açıklamıştı. Stormi adında bir kızı olan Kylie Jenner, listedeki diğer isimlere fark atarak, ilk sırada yer almıştı.

        Jenner, markasının hisselerinin yüzde 51'ini bir kozmetik devine satarak, 590 milyon dolar kazanmıştı.

        10

        Kylie Jenner, birçok marka ile yaptığı anlaşmalar nedeniyle de 170 milyon dolar elde etmişti.

        Yıldızın unvanı, geçtiğimiz yıl kazancını olduğundan fazla gösterdiği iddiaları nedeni ile elinden alınmıştı.

        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ