Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kylie Jenner'dan yeni koronavirüs (corona virüsü) hamlesi! - Magazin haberleri
        1

        Geçtiğimiz hafta hastanelere 1 milyon dolar bağışta bulunan Kylie Jenner'dan koronavirüs salgınıyla mücadele için yeni bir hamle geldi.

        2

        Dünyanın en genç milyarderi olan Jenner, kozmetin markalarının şu an için makyaj ürünleri üretmeyi bıraktığını ve California’daki hastaneler için el dezenfektanı üretimine geçtiklerini açıkladı.

        3

        Marka temsilcisi, şirketlerinin kendilerini salgınla mücadele çalışanlarının ihtiyacına adadığını belirtti.

        4

        Ayrıca temsilci, el dezenfektanı üretiminin kozmetik ürünlerinin üretimini etkilemeyeceğini de duyurdu.

        5

        Kylie Jenner'ın doktoru olan Jinekolog Dr. Thaïs Aliabadi, geçtiğimiz günlerde 1 milyon dolar bağış sonrası haberi sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu:

        6

        "BUGÜN DİLEĞİM GERÇEK OLDU"

        Konuşamıyorum, gözlerim doldu ve kalbim minnetle dolu. Dünyaya cesur sağlık çalışanlarımız için koruyucu maske dileğimi iletmiştim, bugün dileğim gerçek oldu.

        7

        "HİÇ BU KADAR MUTLU OLMAMIŞTIM"

        Hastalarımdan biri, yaşayan melek ilk cevap veren kişi olarak 1 milyon dolar bağışlayıp binlerce maske, yüz siperi ve diğer koruyucu malzemeleri edinmemizi sağladı. Bir doktor olarak hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim.

        8

        "PEK ÇOK HAYATI KURTARMAYA YARDIM EDECEK"

        Aliabadi, ayrıca, "Kalbimizin her noktasından teşekkürler Kylie Jenner. Benim kahramanımsın. Bu cömert bağış pek çok hayatı kurtarmaya yardım edecek. Dünyamız sen içinde olduğun için daha iyi bir yer. Seni çok seviyorum. 1 milyon kez teşekkürler" ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ