Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kylie Jenner emlak sektörüne göz dikti - Magazin haberleri
        1

        Forbes’a göre 1 milyar dolarlık servetiyle en genç milyarder olan Kylie Jenner, kozmetik şirketinden sonra yatırımlarını emlak piyasasına yapıyor.

        2

        22 yaşındaki ABD’li reality show yıldızı, birkaç hafta önce satın aldığı 36,5 milyon dolarlık Hornby Hills malikanesinin ardından şimdi de 15 milyon dolarlık yeni bir eve yatırım yaptı.

        3

        Jenner’ın evi aldığı kişinin adı bilinmezken, 2018 yılında evin sahibinin ünlü şarkıcı Miley Cyrus olduğu biliniyor. Cyrus, mülkü, atlarını barındırdığı pastoral bir çiftlik olarak kullanmıştı.

        4

        Variety’nin haberine göre mülk, 20 bin metrekarelik dev bir araziye yayılmış. Bu da evin Hidden Hills bölgesindeki en büyüklerden biri olduğunu gösteriyor.

        5

        1600 metrekarelik malikanenin 12 araçlık garajı, misafirhanesi, ahırı, tam zamanlı güvenlik sağlamak için koruma kulübesi, tenis kortu ve havuzu bulunuyor.

        6

        1700 metrekarelik malikanede yedi yatak odası, 14 banyosu, mutfak ve oturma odalı iki misafir dairesi ve ayrıca özel avlulu iki misafir dairesi yer alıyor.

        7

        Kylie Jenner, aynı zamanda 13,5 milyon dolarlık bir başka Beverly Hills malikanesinin ve California ilçesi La Quinta’daki Palm Desert tatil köyünde bir arazinin de sahibi.


        8

        Jenner, çoğunlukla 2016’da satın aldığı Hidden Hills’teki 12 milyon dolarlık malikanesinde kalıyor. Burası emlak uzmanlarına göre piyasadaki en özel ve güvenli mülklerden biri.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ