Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kylie Jenner, kendine ev yaptırıyor - Magazin haberleri
        1

        Lüks yaşantısı ve yaptığı harcamalarla sık sık gündeme gelen 23 yaşındaki Kylie Jenner, hayallerindeki malikaneyi yaptırmak için kolları sıvadı.

        Geçtiğimiz yıl Los Angeles'ın en gözde bölgelerinden biri olan Hidden Hills'ten 5 dönümlük 15 milyon dolara arsa satın alan Jenner, yakın zamanda da inşaata başlıyor.

        2

        ANNESİNİN MALİKANESİNE YAKIN OLACAK

        Ünlü yıldızın Travis Scott ile ilişkisinde dünyaya gele kızı Stormie ile yaşamayı planladığı malikane, annesi Kris Jenner'ın mülkünün yakınlarında olacak.

        Kendi kozmetik markası sayesinde milyonlarca dolar servet kazanan Kylie Jenner, sadece annesine değil aynı zamanda ablası Khloe Kardashian da komşu olacak.

        3

        12 OTOMOBİLLİK GARAJ YAPTIRACAK

        ABD'li reality show yıldızı, Holmby Hills'ten 36.5 milyon dolara bir malikane satın aldıktan sonra bu arsayı mülkleri arasına katmıştı. Kylie Jenner, yeni arsanına yaptıracağı eve; 12 otomobillik bir garaj, bir konuk evi ve güvenlik için özel bir bekçi kulübesi,bir spor alanı ve yüzme havuzu inşaa ettirecek.

        4

        Jenner'ın arsasını satın aldığı bölgede şarkıcı Miley Cyrus'ın da bir arsası bulunuyor. Cyrus, 2015 yılında burada atları için bir arsa satın almıştı fakat henüz herhangi bir şey inşa ettirmedi.

        5

        SIKI PAZARLIK

        Kylie Jenner, geçtiğimiz yıl nisan ayında Los Angeles'ın Holmby Hills bölgesinde satın aldığı 36.5 milyon değerindeki malikanesi ile gündeme gelmişti.

        Jenner, bu ev için ilk başta 45 milyon dolar isteyen ev sahibi ile sıkı bir pazarlığa girerek orta yolu bulmuştu.

        6

        Attığı her adımla takip edilen ünlü yıldızın malikanesinde, 7 yatak odası, 14 tane de banyosu bulunuyor. Tek katlı geniş bir alanı bulunan evin içinde spor salonundan sinema alanına kadar birçok imkanı mevcut.

        7

        ZEVKİNE GÖRE DEKORE ETTİRMİŞTİ

        Jenner, yeni malikanesini kendi zevklerine göre usta isimlerle dekore ettirmişti. Çalışma sonucu evin belli odaları kızının oyuncaklarıyla rengarenk döşenmişti. Bazı odalar da daha klasik bir tarzda değerlendirilmişti.

        8

        Jenner'ın evinde en çok dikkat çeken yerleri ise ayakkabı ve çanta odaları olmuştu. Kendi tarzına göre dekore edilen bu odalar adeta bir mağazayı andırıyor.

        9

        DÜNYANIN EN ÇOK KAZANAN KADIN ÜNLÜSÜ

        Öte yandan Forbes dergisi, dünyanın en çok kazanan kadın ünlülerini açıklamıştı. Kylie Jenner, listedeki diğer isimlere fark atarak, ilk sırada yer almıştı.

        Jenner, markasının hisselerinin yüzde 51'ini bir kozmetik devine satarak, 590 milyon dolar kazanmıştı.

        10

        Kylie Jenner, birçok marka ile yaptığı anlaşmalar nedeniyle de 170 milyon dolar elde etmişti.

        Yıldızın unvanı, geçtiğimiz yıl kazancını olduğundan fazla gösterdiği iddiaları nedeni ile elinden alınmıştı.

        11
        12

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ