Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Lauren Goodger'ın evlat acısı: Kızımın külleri artık evinde! - Magazin haberleri
        1

        'The Only Way Is Essex' ve 'Celebrity Big Brother' programlarıyla ünlenen İngiliz TV yıldızı Lauren Goodger, sevgilisi Charlie Drury ile ikinci kez anne ve baba olma heyecanı yaşıyordu. Ancak bebeğini geçtiğimiz ay dünyaya getiren Goodger, acı bir haberle sarsılmıştı.

        2

        35 yaşındaki yıldızın bebeği, dünyaya geldikten birkaç dakika sonra hayatını kaybetmişti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran Goodger, yeni bir paylaşımda bulundu.

        Daha önce doğacak bebeğine 'Lorena' adını vereceğini açıklayan Lauren Goodger, kızının küllerini eve getirdiğini söyledi.

        3

        "O EVDE BİZİMLE BİRLİKTE"

        Lauren Goodger, paylaşımına "Bugün Lorena'nın küllerini aldık. O şimdi evde bizimle birlikte." notunu düştü. Yıldızın yayınladığı fotoğrafta, büyük kızı Larose da yer aldı.

        4

        "NEDEN ÖLDÜĞÜNÜ ANLAYAMIYORUM"

        Evlat acısıyla sarsılan ünlü yıldız, aylarca karnında taşıdığı bebeğini kaybetmenin bir anne için nasıl bir duygu olduğunu anlatmaya kelimelerin yetmeyeceğini ifade etmişti.

        Goodger, bu korkunç olayı hayatı boyunca unutmayacağını belirtmiş ve Lorena'nın her zaman kendisiyle birlikte olacağını sözlerine eklemişti.

        5

        "OKSİJENLE İLGİLİ BİR SORUN OLABİLECEĞİ SÖYLENDİ"

        Goodger, The Sun gazetesine yaptığı açıklamada Lorena'yı dünyaya getirdiği sırada yaşananları ve bebeğinin nasıl hayata veda ettiğini anlatmıştı. Lauren Goodger, kızının doğduktan birkaç dakika sonra doktorların bütün çabalarına rağmen hayata tutanamadığını söylemişti. Ünlü yıldızın anlattığına göre; doktorlar Lorena'nın oksijenle ilgili bir sorunu olduğunu belirtti.

        6

        "UYUYOR GİBİ GÖRÜNÜYORDU, UYANACAĞINI SANDIM"

        Minik Lorena'nın hayata tutunması için 10 tane doktordan oluşan bir ekip elinden geleni yapmıştı ama bu çabalar sonu engelleyememişti. Lauren Goodger, o anlar hakkında "Sanki uyuyor gibi görünüyordu. Onun uyanacağını düşündüm. Bu benim hayatımdaki en travmatik andı." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        Goodger, ikinci bebeğini evde dünyaya getirmeyi planladığını söylemişti. Goodger, sözlerini şöyle sürdürmüştü:

        İlk kızımı da dünyaya getirmeme yardımcı olan ebe Tamzin doğumdan bir süre önce gelip kontrolleri yaptı. Her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Yüksek risk altında değildim ve Larose'u da bu şekilde dünyaya getirmiştim. Ertesi gün Lorena'nın kalp atışlarını gayet açık ve net bir şekilde duyuyordum. Üçüncü gün yani kızımı dünyaya getirdiğim gün ebe Tamzin bebeğin kalp atışlarını duyamadığını söyledi ve bir ambulans çağırdı.

        8

        "KIZIMI KURTARIN DİYE BAĞIRIYORDU"

        Acil olarak hastaneye götürülen Lauren Goodger, 8 Temmuz'da iki saat içinde doğum yapmıştı. Goodger, özel bir odaya alındığını ve odaya bir sürü doktorun geldiğini anlatmıştı: "Bebeğin kalp atışlarının yavaş olduğunu söyleyen doktorlar kızımı yaşatmaya çalıştı. Ona kalp masajı yapıp adrenalin verdiler Charlie yıkılıp paramparça olmuştu. 'Lütfen kızımı kurtarın!' diye bağırıyordu. Ben şok geçiriyordum. Ebe Tamzin ise bebeğimin iyi olacağını söylüyordu."

        Bu korkunç anların ardından uzun süre yerinden kıpırdayamadığını belirten Goodger, tüm bu yaşadıklarını durmadan kafasının içinde tekrarladığını da sözlerine eklemişti.

        9

        OTOPSİ İSTEMİŞTİ

        Ünlü isim, bebeğin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi istediğini vurgulamıştı. Lauren Goodger, akıl sağlığını korumak için bunu anlamaya ihtiyaç duyduğunu söylemişti. Goodger, ayrıca bu konuda konuşmaya karar verdiğini çünkü dünyada çok sayıda kadının benzer bir acıyı yaşadığını belirtmişti.

        10

        ESTETİK YAPTIRMAK İÇİN SIK SIK TÜRKİYE'YE GELİYORDU

        Öte yandan Goodger, bir dönem fiziksel görüntüsünü değiştirmek için sık sık Türkiye'ye gelip bıçak altına yatıyordu.

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ