Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Levent Nazifoğlu: "Hepimiz para götürmüş vaziyetteyiz" - Galatasaray Haberleri

        G.Saray’da Dursun Özbek döneminde yöneticilik yapan, daha sonra istifa eden Levent Nazifoğlu, TRT Spor’a önemli açıklamalar yaptı:

        ■ G.Saray için ‘bir Azeri grubu var’ deniyordu, satışa hazırlık yapılıyordu. Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Bir daha yöneticilik istemiyorum. Hepimiz kirlenmiş, para götürmüş vaziyetteyiz! Herkese çağrı yapıyorum; hepimizin hesapları kontrol edilsin.

        "BELHANDA 5 MİLYONDU"

        ■ Belhanda’yı 1 yıl önce, 5 milyon Euro civarına alabiliyorduk. Süresi azalırken nasıl 8-10 milyona geldi onu bilemem. Bunu transferi yapanlara sormak lazım.

        ■ Podolski’ye 7 milyon Euro’ya Çin’den teklif vardı. Soyunma odasından terlikle gelmişti. Ben başkan olsam satardım. O dönem taraftar, takımı yönettiği için olmadı. Japonya’ya pazarlıkla 8-9’a satabileceğimiz oyuncuyu 2 milyon civarına sattık.

        REKLAM

        ■ Cavanda’ya karşı çıktım, başkan ‘Trabzon çok zor durumda. Başarısız olursa ben ödeyeceğim’ demişti. De Jong ve Sigthorsson için de aynı şeyleri söylemişti.

        "ÖZBEK İBRA EDİLMEMELİ"

        ■ Mecidiyeköy’deki otel kendi projesi. 5 milyon dolar vermemek için bitirmedi. Genel kurul hesabını sorsun, ibra edilmemesi lazım.

        ■ Serdar Aziz’i 4.5 milyon Euro’ya aldık ama Furkan, Sercan ve Bilal’den düşüş yaptık. 2 milyon 250’ye geldi. Muhasebeleştirmek için 4,5 milyon Euro oldu.

        ■ İnsanlar tatile gitse bile tüymediklerini gösterdiler. Bu adamların basiretsiz oldukları belli. ‘Ben kimi koysam seçilirim’ dedi, güzel bir ders aldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ