Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Lider Galatasaray, Alanyaspor'a konuk olacak - HABERLER - Galatasaray Haberleri
        1

        Lider Galatasaray, Süper Lig'in 26. haftasında bu akşam deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak maç, saat 19.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Zorbay Küçük yönetecek.

        2

        Ligde geride kalan 25 haftalık bölümde 24 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, 16 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenildi yaşadı. Galatasaray, topladığı 51 puanla haftaya Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin önünde averajla lider girdi.

        3

        Teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde iyi bir sezon geçiren turuncu-yeşilli takım ise 24 müsabakada 12 galibiyet, 6'şar beraberlik ve yenilgiyle 42 puan topladı. Alanya temsilcisi, 26. hafta öncesinde 5. sırada yer buldu.

        4

        BU SEZONKİ 3. MAÇ

        İki takım, bu sezon 3. kez karşı karşıya gelecek. Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda birer kez karşılaşan iki ekipten gülen taraf Aytemiz Alanyaspor oldu. Akdeniz temsilcisi, Türk Telekom Stadı'nda oynanan ligin 5. hafta karşılaşmasını 2-1 kazandı. Turuncu-yeşilli ekip, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasını ise 3-2 alarak rakibini kupa dışına itti. Aytemiz Alanyaspor, bu sezon resmi maçlarda Galatasaray'ı deplasmanda yenen tek takım oldu.

        5

        “RÖVANŞI ALIN”

        Ligde son 6 maçından da zaferle ayrılan Cimbom, bu periyotta sadece Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaştığı Alanya’ya TT Stadı’nda 3-2 kaybederek kupaya veda etti. İlk devreki maçta da son saniye golüyle rakibine karşı 2-1 kaybeden İmparator, bu kez hata istemiyor. Kritik maç öncesi öğrencilerini uyaran deneyimli teknik adamın, “Rakibimizin ne kadar tehlikeli olduğunu bu sezon 2 maçta da gördük. Ancak bu sefer kazanıp şampiyonluğu ne kadar istediğimizi göstermeliyiz. Hem kupanın hem de ilk yarıda kaybettiğiniz maçların rövanşını bu maçta alın ve taraftarı mutlu edin” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

        6

        TERİM'İN MUHTEMEL 11'İ

        Muslera

        16

        Mohamed

        17

        Eksiği bulunmayan Alanyaspor'un Galatasaray maçına şu ilk ile çıkması bekleniyor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Moubandje, Ceyhun, Siopis, Efecan, Salih, Davidson, Babacar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ