Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Linda Lusardi'nin gözyaşları: Koronavirüsten (corona virüsü) ölebilirim - Magazin haberleri

        İngiliz aktris, televizyon sunucusu ve eski model Linda Lusardi, koronavirüsten hastanede yatarken öleceğini düşündüğü anları bu sabah katıldığı televizyon programında anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.

        'ÇOK KORKUNÇTU'

        Geçen ay koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra, kanında yüzde 0 oksijen seviyesi ile hastaneye kaldırılan ve koronavirüsten öleceğini düşündüğünü söyleyen Lusardi, "Kesinlikle çok korkunçtu şanslı olduğum için Tanrı'ya şükrediyorum" dedi.

        'BAŞARACAĞIMDAN EMİN DEĞİLİM'

        Yaşı dolayısıyla risk grubunda bulunan Lusardi, doktorlarının, "Sana hiçbir şey için söz veremem, kurtulma ihtimalin olmayabilir, ne ile uğraştığımızı bilmiyoruz" dediğini belirtti. Lusardi, ardından kocası Samuel´i çağırdığını ve ona "Başaracağımdan emin değilim, üzgünüm" dediğini söyledi ve eşinin elinden tuttuğunu, "Pes edemezsin, çocukları düşünmelisin, annelerini kaybedemezler" dediğini ifade etti. Bu konuşmanın kendisini güçlendirdiğini söyledi. Hastaneden taburcu olduktan sonra, evde olduğu için büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Lusardi, "Bahçede güneşin altında oturdum ve kuşları dinledim. Jack'in elini tuttum ve burada olduğum için çok mutlu olduğumu düşündüm" dedi.

        KORONAVİRÜS SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ