Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Lyon - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Fransa temsilcisi Olympique Lyon'un evinde İspanya ekibiBarcelona'yı ağırlayacak. OlympiqueLyon, evinde galip gelerek rövanş öncesi avantaj sağlamak istiyor. Katalan temsilcisi Barcelona ise maçtan iyi bir skor alarak zorlu fikstür öncesi moral depolamak istiyor. Peki,Lyon - Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

        LYON - BARCELONA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Lyon ve Barcelonaarasında 19 Şubat Salı günü (bugün) Fransa'da oynanacak mücadele TSİ 23:00'te başlayacak ve beIN Sports 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Lyon: Lopes, Dubois, Marcelo, Morel, Mendy, N'Dombele, Tousart, Aouar, Traore, Dembele, Depay

        Barcelona: Ter Stegen, Roberto, Pique, Lenglet, Alba, Rakitic, Busquets, Vidal, Messi, Suarez, Dembele

        REKLAM

        LYON'DA SAKATLIK DURUMU

        Lyon'da Rafael ile Amine Gouiri sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler. Nabil Fekir ise cezalı. Hafif sakatlıkları bulunan Tanguy N'Dombele ile Jason Denayer'in durumlarının ise maç saatinde belli olması bekleniyor.

        BARCELONA'DA 3 EKSİK VAR

        Barcelona'da ise sakatlıkları devam eden Arthur ile Thomas Vermaelen, Fransa'ya götürülmediler. Jasper Cillessen ile Rafinha'nın uzun süreli sakatlıkları ise devam ediyor.

        KARŞILAŞMANIN HAKEMİ CÜNEYT ÇAKIR

        Lyon Barcelona maçını temsilcimizCüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Halis Özkahya'nın dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Hollanda Futbol Federasyonundan Danny Makkelie Video Yardımcı Hakem (VAR), Jochem Kamphuis ise Video Yardımcı Hakem Asistanı (AVAR) olarak görev alacak. Cüneyt Çakır, bu karşılaşma ile 41. Şampiyonlar Ligi maçını yönetmiş olacak.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ