Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Blackpool: 3 - Accrington Stanley:2 - Futbol Haberleri

        Blackpool maça şu 11'le başladı: Miles Boney, Donervon Daniels, Paudie O'Connor, Ryan McLaughlin, John O'Sullivan, Chris Taylor, Liam Feeney, Callum Guy, Joseph Dodoo, Armand Gnanduillet, Joe Bunney

        Accrington Stanley takımının 11'inde şu oyuncular yer buldu: Jonathan Maxted, Michael Ihiekwe, Ben Richards-Everton, Ross Sykes, Matthew Platt, Scott Brown, Piero Mingoia, Seamus Conneely, Jordan Clark, Connor Hall, Luke Charman

        Mücadelenin 17. dakikasında Accrington Stanley Connor Hall ile skoru 0-1 yaptı. 30. dakikada Blackpool, Joseph Dodoo ile skoru 1-1 yaptı. 41. dakikada Joseph Dodoo, tabelayı 2-1 yaptı. İlk yarı 2-1 sona erdi. 67. dakikada Blackpool, Armand Gnanduillet ile gol buldu ve skoru 3-1 olarak değiştirdi.

        Maçın son dakikasında Accrington Stanley, Connor Hall ile 3-2 yaptı.

        Accrington Stanley oyuncusu Ross Sykes ile Blackpool oyuncuları John O'Sullivan, Harry Pritchard sarı kartla ikinci yarıyı tamamladılar.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Blackpool takımında Callum Guy ve Armand Gnanduillet oyundan çıktı, Harry Pritchard ve Michael Nottingham sahaya girdi, Accrington Stanley takımında ise Piero Mingoia ve Luke Charman çıkarken Sam Finley ve Andrew Scott girdi. Mücadele 3-2 bitti.

        407 kodlu maçta İddaa'da Blackpool galibiyetine bahis oynayanlar 2.05 oranını kazandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ