Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Mönchengladbach: 4 - Hannover 96:1 - Futbol Haberleri

        Mönchengladbach mücadeleye şu 11'le başladı: Yann Sommer, Michael Lang, Oscar Wendt, Matthias Ginter, Nico Elvedi, Tobias Strobl, Thorgan Hazard, Lars Stindl, Jonas Hofmann, Florian Neuhaus, Alassane Plea

        Hannover 96 takımı sahaya şu kadro ile çıktı: Michael Esser, Josip Elez, Julian Korb, Matthias Ostrzolek, Marvin Bakalorz, Iver Fossum, Niclas Füllkrug, Waldemar Anton, Noah Joel, Linton Maina, Bobby Wood

        İlk gol 1. dakikada Hannover 96 adına Bobby Wood ile geldi. 7. dakikada Mönchengladbach oyuncusu Thorgan Hazard topu ağlarla buluşturdu. Dakikalar 44'ü gösterirken Michael Lang, ev sahibi takımın ikinci golünü kaydetti. Maçın ilk devresi 2-1 bitti. 58. dakikada Mönchengladbach oyuncusu Lars Stindl skoru 3-1 olarak değiştirdi.

        77. dakikada Denis Zakaria skoru 4-1 olarak değiştirdi.

        İkinci yarıda Hannover 96 oyuncusu Matthias Ostrzolek ile Mönchengladbach oyuncusu Thorgan Hazard sarı kartla cezalandırıldı.

        Mücadelenin ilk 45 dakikasında Mönchengladbach takımında Matthias Ginter oyundan çıkarken Tony Jantschke mücadeleye dahil oldu, Hannover 96 takımında ise Genki Haraguchi girerken Noah Joel çıktı. Mücadelenin 2. 45 dakikasında Mönchengladbach takımında Alassane Plea ve Lars Stindl oyundan çıkarken Denis Zakaria ve Raffael mücadeleye dahil oldu, Hannover 96 takımında ise Kevin Wimmer ve Hendrik Weydandt girerken Iver Fossum ve Linton Maina çıktı. Maçı Mönchengladbach 4-1 kazandı.

        İddaa 149 koduyla açtığı bu maçta Mönchengladbach kazanır bahsine oynayanlara 1.25 oranını kazandırdı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ