Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Maç Merkezi Maç sona erdi: Sol de America: 1 - General Diaz:0 - Futbol Haberleri

        Sol de America takımın hocası sahaya şu oyuncuları sürdü: Ruben Escobar, Wildo Alonso, Arnaldo Recalde, Ivan Villalba, Andres Duarte, Milciades Castro, Jose Salcedo, Edgar Ferreira, Aldo Vera, Adrian Martinez, Osmar Fernandez

        General Diaz takımının 11'inde şu oyuncular yer buldu: Diego Barreto, Diego Vera, Alberto Espinola, Wilson Ibarrola, David Villalba, Sebastian Zaracho, Jesus Godoy, Cristian Gaitan, Aldo Maiz, Enrique Borja, Julio Doldan

        Karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz bitti. General Diaz oyuncusu Diego Vera ile Sol de America oyuncusu Osmar Fernandez sarı kartla ilk yarıyı tamamladılar. 88. dakikada Sol de America, Aldo Vera ile gol buldu ve skoru 1-0 olarak değiştirdi.

        İkinci 45 dakikada General Diaz futbolcusu David Villalba ile Sol de America futbolcuları Milciades Castro, Mario Ricardo sarı kart gördü.

        Mücadelenin 2. 45 dakikasında Sol de America takımında Wildo Alonso ve Adrian Martinez oyundan çıktı, Adrián Vargas ve Mario Ricardo sahaya girdi, General Diaz takımında ise Dario Ocampo, Julio Santa Cruz, Walter Cabrera girdi, Wilson Ibarrola, Aldo Maiz, Enrique Borja çıktı. Maçı Sol de America 1-0 kazandı.

        İddaa 429 koduyla açtığı bu maçta Sol de America kazanır bahsine oynayanlara 2.60 oranını kazandırdı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ