Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Machine Gun Kelly'den Meghan Fox itirafı - Magazin haberleri
        1

        Meghan Fox, aktör eşi Brian Austin Green’den boşandıktan hemen sonra rap şarkıcısı Machine Gun Kelly ile aşk yaşamaya başlamıştı.

        2

        Machine Gun Kelly, katıldığı The Howard Stern Show’da ilişkisi hakkında konuşarak, ilk bakışta birbirilerine aşık olduklarını söyledi.

        3

        Gun Kelly, "Benim ve onun gözleri birbirine bakana kadar aşkın ne olduğunu bilmiyordum. İşte o ilk bakışta ‘Yok artık!’ dedim." şeklinde konuştu.

        4

        Ünlü rapçi, "Bu, aşka açık olma ve bunun gibi şeylerle ilk deneyimimdi. Kesinlikle bunun var olabileceğine inanmak için yaratılmamıştım" diye konuştu.

        5

        Megan Fox ile Machine Gun, rapçinin "Bloody Valentine" adlı şarkının klibinde birlikte rol aldıktan sonra aşk yaşamaya başlamıştı.

        6

        Meghan Fox, üç çocuğu Noah (8), Bodhi (6) ve Journey’nin (4) babası Green ile 2004 yılında bir sitcom setinde tanışmıştı. Bir dargın bir barışık sürdürdükleri nişanlılık dönemi sonrası 2010’da evlenmişlerdi.

        7

        Mayıs ayında çıkan boşanma haberleri sonrası Green, verdiği bir röportajda, "Megan 2019'daki Cadılar Bayramı döneminde film çekimindeydi. 5 hafta sonra döndüğünde, garip davranmaya başladı. Evlilik içindeki yakınlığı yeniden kuramadık. Devam eden üç hafta boyunca aramızdaki bağın koptuğunu hissettim." demişti.

        8

        Green sözlerine şöyle devam etmişti: Üç hafta bekledikten sonra ona mesaj attım; 'Evliliğimiz için endişelenmem gerekiyor mu?' diye. 'Sonra konuşuruz' yanıtını verdi. Bu iyi bir haber değildi. Daha sonra bana film çekimi için evden ayrı olduğu süreçte kendisini daha iyi hissettiğini söyledi. Üzüldüm. Sette Colsen (Machine Gun Kelly) diye bir adamla tanışmıştı. Arkadaştılar ve çok iyi bir adam olduğunu söylüyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ