Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Madonna: Babam bana hayat yolunu kazanmanın önemini öğretti - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü pop yıldızı Madonna, babası Silvio Ciccone'nin 90. yaş gününü kutlamak için çocuklarıyla birlikte bağ evine gitti.

        2

        KEYİFLİ BİR GÜN

        Babası ve çocuklarıyla keyifli bir gün geçiren pop yıldızı, birlikte çekildikleri fotoğrafları da Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

        3

        Madonna, ayrıca Ciccone'nun doğum günü için duygusal bir yazı kaleme aldı. Babasının ABD'de bir İtalyan göçmen olarak büyüdüğünü belirten ünlü şarkıcı, Silvio Ciccone'nun birçok travma geçirdiğini ama her zaman sahip olduğu her şey için çok çalışarak hayatta kaldığını söyledi.

        4

        "İYİ Kİ DOĞDUN"

        Maddonna, daha sonra sözlerini, "Bana çok çalışmanın ve hayat yolunu kazanmanın önemini öğretti. Teşekkür ederim. 90. yaş gününü sen ve çocuklarımla bağında geçirmek çok özeldi. İyi ki doğdun" şeklinde sürdürdü.

        5

        TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLMÜŞTÜ

        Popun kraliçesi Madonna, geçtiğimiz haftalarda da spor eğitmeni Carlos Leon ile ilişkisinden dünyaya gelen kızı Lourdes Leon ile birlikte objektif karşısına geçmişti.

        62 yaşındaki şarkıcı, kızıyla birlikte verdiği bu pozu sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Ancak Lourdes Leon'u "kalbinin bir parçası" olarak nitelendiren Madonna'nın bu gönderisi takipçilerini ikiye bölmüştü. Şarkıcının kızının eleştirilmesinin nedeni ise epilasyon yaptırmadığı koltuk altının görüntüsü olmuştu.

        Madonna'nın bazı takipçileri, bu görüntünün kötü olduğunu savunurken bazıları ise, "Başkasının koltuk altındaki tüyler için siz neden endişeleniyorsunuz?" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        YÜZ ŞEKLİYLE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

        Günlük hayatından sık sık kesitler yayınlayan ünlü yıldız, daha önce pembe saçı ve gözlüğüyle verdiği pozlarla takipçilerini şaşırtmıştı.

        Madonna'nın gönderisinde en çok konuşulan detay, şarkıcının yüz şekli olmuştu. Ünlü yıldızın bu paylaşımları takipçilerini ikiye bölmüştü.

        7

        "SANA NELER OLUYOR?"

        Kimileri, "Bu üzücü, sana neler oluyor?" derken kimisi ise şarkıcının bu görüntüsünün uygulamanın efektlerinden kaynaklandığını ifade etmişti.

        8

        'YANLIŞ BİLGİ YAYINLIYOR' İDDİASI

        Öte yandan Instagram, geçtiğimiz aylarda Madonna’nın kişisel hesabına, yanlış bilgi yaydığı gerekçesiyle müdahale etmişti.

        Ünlü yıldızın yaptığı bir koronavirüs paylaşımı, yanlış bilgi içerdiği iddiasıyla engellenmişti.

        9

        Madonna'nın paylaştığı gönderi, "Yanlış bilgi" şeklindeki uyarı videosuyla birlikte yayından kaldırılmıştı.

        Uyarı videosunda, "Bağımsız denetçiler tarafından değerlendirildi" denilerek, "Nedenini görün" şeklinde bir yönlendirme yapılmış ve şarkıcının paylaşımındaki yanlışlar listesi sıralanmıştı.

        Madonna'nın, kanıtlanmamış virüs komplo teorileri hakkında bir video ve altyazı paylaşmıştı.