Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Madonna, kitabını böyle duyurdu - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımıyla dikkat çekti.

        2

        Korseyle objektif karşısında erotik pozlar veren 64 yaşındaki şarkıcı, 1992 yılında piyasaya sürdüğü kitabı 'Sex'in yeniden basılacağını açıkladı.

        3

        Paylaşımına "Sizi transa sokmak istiyorum" ifadelerini not düşen Madonna'nın fotoğrafları kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gördü.

        4

        1,5 MİLYON KOPYA SATMIŞTI

        ABD'li şarkıcının söz konusu kitabı, 1992'de ilk yayımlandığında dünya çapında 1,5 milyon kopya satmıştı. Kitap, pop yıldızının 5. albümü Erotica'dan bir gün sonra piyasaya çıkmıştı.

        5

        PHOTOSHOP SKANDALIYLA GÜNDEMDEYDİ

        Öte yandan Madonna, mart ayında photoshop skandalıyla gündeme gelmişti. 2015’te Rebel Heart albümünün tanıtımı için Instagram’da paylaştığı fotoğrafının aslında Avustralyalı Amelia Goldie’ye ait olduğu, 28 yaşındaki kadının vücuduna kendi yüzünü photoshop ile yerleştirdiği iddia edilmişti.

        6

        Sosyal medya platformu TikTok’ta kendi fotoğrafını paylaştığı ve iddiasını gündeme getirdiği videosu viral olan Goldie, Madonna’nın 2015’teki fotoğrafının hala resmi Instagram hesabında bulunduğunu söylemiş, Madonna’nın ekibine Instagram üzerinden iki kez ulaşmaya çalıştığını ancak yanıt alamadığını belirtmişti. Goldie, fotoğrafın asıl sahibinin kendisi olmasından gurur duyduğunu da söylemişti.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ