Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı Gamze Karaman gelin oldu
        1

        6 Mayıs’ta Venedik’teki düğünleri öncesi İstanbul’da nikâh kıyan Nedim Keçeli ile Gamze Karaman geçtiğimiz cuma günü evlendi.

        2

        HT Kulüp'ten Reşat Balcıoğlu'nun haberine göre çiftin mutluluğuna sadece aile üyeleri ve yakın dostları şahitlik etti.

        3

        Seba İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Keçeli, dört yıldır birlikte olduğu sunucu sevgilisi Gamze Karaman’la geçtiğimiz cuma günü İstinye’deki Seba Konutları’ndaki evinde nikâh kıydı.

        4

        Suzan Şen ile evliliğinden olan kızı Melisa’nın da babasını yalnız bırakmadığı mutlu güne, sadece aile dostları ve yakın arkadaşları katıldı.

        5

        Nikâhtan sonra pasta kesip kutlama yapan ünlü çiftin davetlilerden tek isteği vardı, o da sosyal medyadan nikâhla ilgili tek bir fotoğraf paylaşılmamasıydı.

        6

        Yaklaşık 50 kişilik davetli topluluğunun hazır bulunduğu nikâh töreninde Gamze Karaman,özel dikim beyaz elbisesi ve başına taktığı kısa duvağıyla göz doldurdu.

        10

        Keçeli çifti, İstanbul’daki nikâh için butik bir pasta yaptırdı.

        11

        DÜĞÜN MASRAFLARINI İSTEMİŞLERDİ

        Çift İtalya'daki düğünün masraflarını davetlilerden istemişti. Düğünün davetlilerine organizasyon şirketinin yolladığı mail uzun süre konuşulmuştu.

        12

        Mailde Karaman ve Keçeli çiftinin, mutluluklarına şahit olması için İtalya'ya çağırdıkları davetlilerden yol ve 770 ile 3 bin Euro arasında değişen konaklama ücretlerini kendilerinin karşılaması isteniyordu.