Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Cemiyet Hayatı Neslişah Alkoçlar kimdir, Neslişah Alkoçlar Engin Altan düzyatan facebook, instagram, Neslişah Alkoçlar tiwetter

        Engin Altan Düzyatan ile Neslişah Alkoçlar, geçtiğimiz günlerde dünya evine girdi. Magazin gündemden düşmeyen çiftin aşkı çok konuşuldu. Kıyafetinden gittiği mekanlara kadar hayatında birçok değişiklik yapan Düzyatan; yıllardır oturduğu Cihangir'den bile vazgeçmişti.

        Sabah'ın haberine göre; ünlü çift, aşk yuvalarını, İstanbul'un elitlerinin de ilk tercihlerinden biri olan Çubuklu Vadi Evleri'nden kiralamıştı. Ünlü oyuncunun çekimleri nedeniyle balaylarını öteleyen çiçeği burnunda evliler; ilk günlerini, aylık 15 bin lira kira ödedikleri konuşulan Çubuklu Vadi Evleri'ndeki yuvalarında geçiriyor. En küçüklerinin kirası 7 bin dolardan başlayan Çubuklu Vadi Evleri'nde 10 bin dolara da, hatta 15 bin dolara da kiralık ev var. Çiftin ünlü komşuları arasında Ralf-Sanem Tezman, Alara Koçibey, Erdem-Zeynep Tokuş Yılmaztürk, Cem Hakko-Ronit Gülcan, Şebnem Dinçgör gibi isimler bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ