Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian'ın mücevherlerini parçalayarak satabilirler
        1

        Kim Kardashian, Fransa’nın başkenti Paris’te kaldığı lüks apartmana polis kılığında gelen 5 hırsız tarafından soyuldu.

        2

        Hırsızlar, Kardashian’ın 11 milyon dolarlık bir pırlanta yüzüğü ile 4.5 milyon dolar değerindeki elmas bir alyansını alıp kaçtı. Soygunun ardından en çok konuşulan konulardan biri de hırsızların bu yüzükleri nasıl satacağı old

        3

        ABD’li reality şov yıldızı Kim Kardashian’ı tanımayan yok gibi. Kendisi gibi ailesi, eşi, çocukları, giydiği kıyafetler ve takıları bile meşhur. Kocası Kanye West’in geçen ay ona hediye ettiği devasa boyuttaki ikinci nişan yüzüğü de pek çok kez haber olmuştu. İşte bu yüzük de çalınanlar arasında. Fransız savcı, Kardashian’ın çalınan mücevherleri arasında bu 4.5 milyon dolar değerindeki elmas yüzüğün de bulunduğunu açıkladı. Kaç parça mücevherin çalındığı ve bunların sigortalı olup olmadığı ise henüz netlik kazanmadı.

        4

        PARÇALA SAT

        FRANSIZ polisi köşe bucak hırsızları arıyor. Hırsızlar için soygun kadar zor olan şey ise Kardashian’ın defalarca fotoğrafları yayımlanan ve bu kadar tanınan değerli bir parçayı yekpare halde satması. Uzmanlara göre, hırsızlar yüzüğü küçük parçalara bölerek satmayı deneyebilir.

        5

        Başka türlü bunu satmak oldukça güç olur. Parçalara ayrılan elmasın değerinin çok altına alıcı bulacağını söyleyen uzmanlar, yüzüğün gövde kısmının ise eritilerek satılabileceği görüşünde.

        6
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ