Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jyoti Matharoo-Krian Matharoo kardeşler tutuklandı
        1

        Instagram’da üne kavuşan Kanadalı Matharoo kardeşler, birlikte oldukları kişilere şantaj yapmakla suçlanıyor. Nijerya’da tutuklanan kardeşlerin bilgisayarlarında görüntülere ulaşıldı.

        2

        Sosyal medya sitesi Instagram’da paylaştıkları fotoğraflarla üne kavuşan Jyoti ve Krian Matharoo kardeşlerin başı dertte.

        3

        Kanada vatandaşı olan iki kardeş, aralarında zengin işadamlarının da bulunduğu kişilere şantaj yapmakla suçlanıyor.

        4

        Nijerya’nın Lagos kentinde tutuklanan ve ardından mahkemeye çıkarılan Matharoo kardeşlerle ilgili şikâyette bulunan isim ise Femi Otedola.

        5

        Ülkenin önde gelen iş adamlarından Otedalo’nun, karısını Matharoo kardeşlerle aldattığı ve durumun sızdırılmasıyla tehdit edildiği ifade ediliyor.

        6

        "VİDEO YAYINLARIZ"

        Nijeryalı yetkililerden alınan bilgilere göre Instagram’da yaklaşık 50 bin takipçisi bulunan iki kadın, çoğunluğu Afrika kökenli olan 274 kişiye şantaj yapmış.

        7

        Politikacılardan, iş adamlarına kadar birçok kişiyle beraber olan kardeşler, bu kişilerin görüntülerini, kendilerine ait internet sitesinde yayınlamakla tehdit ediyor.

        8

        Görüntülerin yayınlanmasını istemeyen kişiler de yüklü miktarlardaki parayı Matharoo kardeşlere göndermek zorunda kalıyor.

        9

        LÜKS TATİLLER

        Kanada merkezli City News’un haberine göre Matharoo’ların el konulan bilgisayar ve telefonlarında söz konusu kişiler ait görüntülere ulaşıldı.