Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Fotoğraf çekimi uğruna ölüme meydan okuyan Rus model Viktorya Odintsova
        1

        Rus model Viktorya Odintsova, internette izlediği, 'Yüksek binalar üzerinde yürüme' videolarından etkilenerek takipçilerine sıra dışı fotoğraflar paylaşmak istedi.

        2

        Rus fotoğrafçı Alexander Tikhomirov, güzel modeli Dubai'nin yüksek gökdelenlerinden birinde fotoğraflamak için hazırlıklarını tamamladı.

        3

        Çekim için profesyonel bir akrobat ile çalışmalar yapıldı.

        7

        Sıra dışı fotoğraflara imza atan Odintcova Instagram hesabından fotoğrafları paylaştı.

        8

        Güzel model görüntülerin gerçek olmasını kanıtlamak için video linkini de yanında paylaşmayı ihmal etmedi.

        9

        Fotoğrafları görüntüleyen kimi internet kullanıcıları ve Instagram takipçileri cesaret gerektiren davranışı alkışlarken, kimileri de bir anlık dikkatsizliğin nelere mal olacağını hatırlatmaktan kendilerini alamadı ve tepki gösterdi.

        10

        "O ANDA ÇOK KORKMADIM"

        Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) Dubai kentinde 37 katlı bir gökdelenin tepesinden hiçbir güvenlik önlemi olmadan sarkan ve bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan Rus model Viktorya Odintsova, ülkeye girişinin yasaklanmasından endişeli.

        11

        Rus model Viktorya Odintsova'nın Instagram hesabından paylaştığı ve Dubai'de 37 katlı bir gökdelenin tepesinde birinin yardımıyla aşağı sarkıtıldığı video yürekleri ağızlara getirirken, hiçbir güvenlik önlemi olmaması yoğun tepki çekmişti. Odintsova, olayın ardından kentteki bir polis merkezine çağrılmıştı.

        12

        Odinstova ise, Al Arabiya televizyonuna yaptığı açıklamada olanların sonrasında BAE'ye girişinin yasaklanmasından endişe duyduğunu söyledi.

        13

        "GERİ DÖNMEMİ YASAKLAMAMALARINI UMUYORUM"

        Odintsova "Yaptığımın tamamen doğru bir şey olmadığını ya da yanıma kalmayacak bir şey olmadığını biliyorum. Yaptıklarımdan gurur duymuyorum ve Dubai yetkililerinin geri dönmemi yasaklamamalarını umuyorum" dedi.

        14

        "FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE TEHLİKENİN FARKINA VARDIM"

        Ayrıca kentte benzer bir şeyi tekrarlamayacağına dair taahhütname imzalamak zorunda kaldığını da belirten Rus model "Sarkarken o anda çok korkmadım. Videoyu izleyip fotoğrafları gördükten sonra kendimi attığım tehlikenin farkına vardım" ifadelerini kullandı.

        15
        43
        44
        45
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ