Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan İrına Shayk başaramadı

        70'inci Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıya çıktığı günden bu yana herkes top model Irina Shayk'ı konuşuyordu.

        Önce sarı, yırtmaçlı ve derin göğüs dekolteli bir elbise giydi, ikinci seferinde de bu kez tepeden tırnağa siyahlara bürünüp uzun bir yırtmaçla yetindi. Herkes onun bir bebek dünyaya getirdikten sonra sadece iki ay içinde nasıl da forma girdiğini konuştu. Ama 31 yaşındaki Shayk, katıldığı baloda tercih ettiği ışıltılı kıyafet ile aslında hamilelik ve doğum izlerini saklamadı.

        Festival kapsamında düzenlenen geleneksel amfAR gala gecesinin konuklarından biri olan Irina Shayk, askılı, sırtı açık ve tepeden tırnağa payetli bir elbise giydi. Yine göğüs dekoltesine sahip olan bu elbise içinde Shayk'ın karın bölgesindeki şişlik dikkatlerden kaçmadı. Bu da sosyal medya platformlarında bir tartışma başlattı.

        Shayk'ın gala gecesinin ilerleyen saatlerinde giydiği ikinci elbise de yine göğüs dekoltesini ön plana çıkarıp karın ve basen bölgesini gizliyordu.

        Bazıları ünlü modelin ikinci kez hamile olduğunu ileri sürse de bazıları doğumdan sonra anneni karnında bir süre şişlik kalacağını ve bunun da normal olduğunu savundu. Bir süre önce nişanlısı aktör Bradley Cooper ile bir kız bebek sahibi olan Shayk'ın hayranları onun bu haliyle eskisinden çok daha iyi göründüğünü savundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ