Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Justin Bieber 19 yaşında

        Genç yaşına rağmen dünyanın en çok konuşulan isimlerinden olan Justin Bieber, 1 Mart tarihinde 19. yaşına girdi. Şarkıcının takipçileri birbiri ardına kutlama mesajları gönderirken Bieber’in kendisine alacağı hediye ise merak konusu oldu. Geçtiğimiz sene doğum gününde Los Angeles’ta 11 milyon dolarlık bir malikane alan Bieber’in bu seneki hediyesinin de herkesi şaşırtacağı konuşuluyor.

        Türkiye’de “HappyBirthDayJustinFromTurkey” hashtagi ile en çok konuşulanlar listesinde olan Bieber, dünyada ise “HappyBirthdayJustinFromBeliebers” etiketi ile Trend Topic listesinde yer alıyor. Sosyal medyada adından sıkça söz ettirmeyi başaran Bieber'ın Twitter hesabı (@justinbieber), 2012 yılının Aralık ayında 33.924 milyon takipçisi ile en popüler ünlü seçilmişti.

        Özellikle ergenlik dönemindeki gençler arasında popüler olan Kanadalı şarkıcının, “Believe” turnesi kapsamında Türkiye’ye gelecek olması da hayranlarını sevindiriyor. 2 Mayıs'ta İTÜ Stadyumu’nda sahne alacak olan Bieber’in “Diamond Circle Ayakta” ve “Erken Giriş” konser biletleri ise şimdiden tükendi.

        Bir süredir İngiltere'de olan Bieber doğum günü kutlamalarına erken başladı. Perşembe gecesi yeni kız arkadaşı olduğu iddia edilen İngiliz model ve şarkıcı Ella-Paige Roberts Clarke ve arkadaşları ile birlikte BLC gece klübüne giden Bieber, sabaha karşı beş sularında, üstsüz bir biçimde kebap yemeye giderken fotoğraflandı. Bugün Londra'da 19. Doğum gününü kutlayacak olan Canadalı pop yıldızı Justin Bieber'in sirk temalı bir parti verecek. Justin Bieber'in parti için 10 bin sterlin bütçe ayırdığı ve Londra'nın en gözde gece kulüplerinden birini seçeceği de söylendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ