Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Oyuncu Serkan Çayoğlu'nda özel açıklamalar

        Televizyon dünyasının parlayan yıldızlarından, genç kızların yeni sevgilisi Serkan Çayoğlu “Kendine güvenen kadınlardan hoşlanıyorum. Sarışın olsun, mavi gözlü olsun gibi isteklerim yok” diyor...

        SEVİLEN dizi ‘Kiraz Mevsimi’nin yakışıklı oyuncusu Serkan Çayoğlu online erkek moda dergisi ‘Adam in Town’a, Almanya’da başlayıp İstanbul’da devam eden hayat hikâyesini anlattı...

        Türkiye’de bildik klasik isimlerin artık çok fazla geçerliliği olmazken hızla gelişen bir yeni nesil var ki sen onlardan birisin, memnun musun gelişmelerden?

        Çok memnunum çünkü bütün bunlar her şeyin iyi gittiğini gösteriyor ve kendimi iyi hissettiriyor.

        Eskiden gazete köşelerinde göründüğü kadar ünlüleri tanırdık, şimdi daha bir içimizdeler sanki. Daha sosyaller, bu da sosyal medyanın bir getirisi.

        Sosyal medya ilişkilerin nasıl?

        400 bin takipçine laf anlatabiliyor musun? Evet birileri tarafından sevildiğini görmek güzel. Kiraz Mevsimi ile birlikte takipçilerimde güzel bir artış oldu.

        İyinin yanında kötü yazan da oluyordur.

        Kötü yazan pek yok. Ajansımdan bile söylüyorlar durumun garipliğini. Hakkında kötü bir yorum yapılmayan nadir kişilerden biriyim. Bir tek sosyal medyada değil aslında, yolda yürürken bile, fotoğraf çektirmeye gelenler de iyi yorumlar veriyorlar bana.

        Kadınların tepkisi “O ne güzelliktir ya” olurken erkekler “Bu mu güzel” diyor...

        Herkes beğenmek zorunda değil, o konuşmaları da anlıyorum.

        Nasıl başladı her şey?

        Her şey Almanya’da başladı. Üniversitede okurken ayrı günlerde 3 ayrı fotoğrafçı yanıma gelip sen manken misin diye sorunca bende bir durum olduğunu fark ettim. n Okula mı geldiler? Hayır yolda.

        Süpermodeller gibi bir keşfedilme hikâyesi yani.

        Evet. (Gülüyor) Sonra bir şey var ve değerlendirmek lazım diye düşündüm. Bir çekim yapıp ajansa başvurdum, kabul edildim. Okul döneminde çok iyi olmuştu benim için. Avrupa’da birçok ülke gezdim bu sayede. Hem gezdim hem para kazandım. Buraya gelince kendime oyunculuğu hedef olarak koydum.

        İlk olarak seni Hande Yener klibinde gördüğümde ben de yabancı zannetmiştim. Neyse, mankenliği severek mi yaptın, çevre oluşsun diye mi?

        Kesinlikle severek. O koşuşturma günlerini özlediğim oluyor. Güzel bir teklif gelse yine seve seve yaparım. Güzel bir dönemdi, zaten üniversite hayatı her haliyle güzeldir.

        Sonra oyunculuk dönemi?

        Ben üniversitedeyken birkaç arkadaş aramızda oyunlar sahnelediğimiz bir grup kurmuştuk. İki arkadaşımız yazıyor, biz de karakterlere bürünüp oynuyorduk. Sonra üniversite bitince hemen Türkiye’ye geldim. Üniversite bitti biraz kafamı dinleyeyim diye düşündüm. Ekonomi-işletme okudum, hem de seve seve. Ne yaptığını bilemeyip işletmeye girenlerden değilim yani. Hâlâ da rakamlarla uğraşmayı severim. Bana kalsa muhasebe işlerimi bile kendim yaparım. Kendim bir şirket oldum ve onu işletiyorum artık. Oyunculuk dersleri aldım, diksiyon dersi de gördüm. Sonra ilk dizim geldi.

        ‘PARA KAZANIP KURSLARA YATIRDIM’

        Dizi hayatına başlayınca insanın yaşamı nasıl değişiyor, sende neler değişti?

        Aslında Kiraz Mevsimi’nden sonra her şey hızlı değişti.

        İlk dizim Zeytin Tepesi de iyiydi ama çekimler Ayvalık’ta yapıldığı için yansımalarını göremiyordum. Ayvalık’ta yollarda insanlar tanıyordu, hepsi bu. Kiraz Mevsimi ile takipçilerin artması da bir şeylerin değiştiğini anlattı bana.

        Peki neler değişmedi?

        Benim için hiçbir şey değişmedi.Sete gidiyorum, setten eve geliyorum, aynı kahvemi içiyorum. Aynı peynirimi yiyorum. Sonra yatıp ertesi gün yine sete gidiyorum. Ama yollarda insanların tepkisi değişti tabii.

        Başarının tadını çıkarmak da lazım ama?

        Fazla abartmamak kaydıyla evet, lazım. Başarının tadını Instagram’a koyduğum fotoğrafın altına yazılan cümlelerle görüyorum zaten.

        Ailen destekledi mi bu gelişmeleri?

        Çok, her zaman. Üniversiteden sonra bir süre Almanya’dan geldim, gittim. Para kazanıp burada kurslara yatırıyordum. Ve onlar da sürekli destek oldu. İkiz kardeşim özellikle, çok destek olmuştu.

        Tek yumurta ikizi misiniz?

        Hayır çift, hiç alakamız yok.

        Ama sen de o görsellikte bir adamsın, bunu kullanarak bir şeyler elde etmeye çalışmadın mı?

        Ben Alman ekolünden geldiğim için galiba disiplinliyim. Hedeflerime bu disiplin sayesinde ulaşırım. Tatil günümde 12’ye kadar uyuyabilirim ama yine 9 gibi uyanırım. Düzensizlik de gerekiyor. İstanbul biraz düzensiz olduğu için rahatlamayı öğrendim.

        Nasıl kadınları çekici buluyorsun?

        Görsel olarak modelim yok ama kendine güvenen kadınlardan hoşlanıyorum. Sarışın olsun, mavi gözlü olsun gibi isteklerim yok. Hani biriyle tanışırsın ve iyi anlaşırsın ya onunla, çekici gelir, muhabbet bitmez, enerjin çeker.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ