Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin ‘Geldim Gördüm Güldüm Show’un ilk bölümü, önceki gün seyircisiyle buluştu

        HABERTURK MAGAZİN

        SHOW TV’nin yeni bombası ‘3G Show - Geldim Gördüm Güldüm Show’, kahkaha dolu bir bölümle seyircisi ile buluştu. Eğlenceli skeçleri ve müthiş oyuncu kadrosuyla her pazartesi Show TV’de yayınlanacak programın ilk bölümünü tüm oyuncu kadrosu bir araya gelerek izledi.

        KOMEDİ alışkanlıklarınızı değiştirecek ‘Geldim Gördüm Güldüm Show’un ilk bölümü, önceki gün seyircisiyle buluştu. İlk bölümü birlikte izlemek üzere Beşiktaş’taki Turgut Vidinli Restaurant’ta düzenlenen akşam yemeğinde buluşan program ekibi, şovu izlerken gülme krizine girdi. Cengiz Bozkurt, Burcu Altın Akdoğan, Çetin Altay, Enis Arıkan, Okan Çabalar, Bihter Dinçel, Gülhan Tekin Elmas, Şahin Irmak, Tuğçe Karabayır, Ersin Korkut, Burcu Gönder Parlak, Seda Türkmen ve Ünal Yeter’in rol aldığı ‘Geldim Gördüm Güldüm Show’un yapımcılığını BKM üstleniyor. Geceye katılan Ersin Korkut, “Skeçleri çok beğendik. Bizim ekibin enerjisini ‘Çok Güzel Hareketler’ enerjisi gibi hissediyorum. O enerji olduğu sürece her şey pozitif gidiyor” derken Şahin Irmak “Ekip enerjisi çok önemli. Güzel bir iş oldu. İyi hissediyoruz” dedi.

        ‘KARNE HEYECANI GİBİ’

        Programın moderatörü Cengiz Bozkurt ilk bölümün ardından “Karne heyecanı içindeyiz. Kimyamız çok iyi tuttu. Zaten arkadaşların hepsi komedide rüştünü ispatlamış isimler. Çok güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ