Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Gülşen'e botoks ve doku kokteyli

        Gülşen, hem tatil hem de yenilenmek için İsviçre'nin sosyetik kayak merkezi Gstaad'a gitti. Ünlü popçunun, burada Ajda Pekkan'la aynı kliniğe gidip botoks ve doku kokteyli yaptırdığı konuşuluyor.

        Pop müziğin ünlü ismi Gülşen, önceki gün Güneybatı İsviçre'de bulunan Gstaad'a gitti.

        Formuna verdiği özenle nam salan ve hemen hemen her şarkıcı gibi yüzüne botoks yaptırdığı bilinen ünlü popçunun tatil adresi de beraberinde dedikoduları getirdi.

        DETOKS DA YAPIYOR

        Gülşen'in, bizim sosyetenin de uğrak noktalarından biri olan Gstaad'da yoğun bakıma girdiği konuşuluyor. The Alpina'da kalan ünlü popçu, burada 'dağ detoksu' denilen bir uygulama yaptırıyor.

        Bu sayede vücudundaki toksinlerden arınan ünlü popçunun, buradaki çok ünlü bir klinikte botokstan oksijen terapiye kadar birçok işlem yaptıracağı da dedikodular arasında.

        GECELİĞİ 7 BİN LİRA

        Gülşen'in yine ünlüler arasında son dönemde çok popüler olan 'doku kokteyli' yöntemini de burada yaptıracağı söyleniyor. Gstaad'da konaklamak için geceliği yaklaşık 7 bin lira ödeyen popçu, yaptıracağı estetik işlemler için de yüklü bir tutar ödeyerek yenilenmiş olarak Türkiye'ye dönecek.

        Bu arada Gülşen'in yenilenmek için gittiği Gstaad'da gençleşen isimler arasında Ajda ve Semiramis Pekkan da bulunuyor. Gülşen'e yenilenme tatilinde sevgilisi Ozan Çolakoğlu da eşlik ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ