Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Cansu Canan Özgen ‘Hadi Be’ye Konuştu…

        Emre Saygı’nın sosyal medya platformuYounow’dancanlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu, HABERTÜRK'te yayınlanan ‘Öteki Gündem’ programının başarılı sunucu Cansu Canan Özgen oldu. Younowtakipçilerinin ve Emre Saygı’nın sorularını yanıtlayan Cansu Canan Özgen, samimi açıklamalarda bulundu.

        SARIŞIN TABUSUNU YIKTIM

        Yoğun ilgi gören yayında övgü dolu yorumlar alan Cansu Canan Özgen “Güzelliğimin konuşulması beni rahatsız etmiyor. Kendimi tabii ki güzel buluyorum. Türkiye standartlarının üzerindeyim. Güzel denmesi çok hoşuma gidiyor. Ama dünyada bir sarışın tabusu var. Bunu yıkmış olmak çok güzel. Güzelliğim mi başarım mı daha çok konuşulduğu vakit, Cansu çok zeki, Cansu çok çalışkan bunları duymak beni daha çok mutlu ediyor” dedi.

        SAÇLARIMI BULAŞIK DETERJANIYLA YIKADIM

        İTÜ Maden Mühendisliği bölümü mezunu olduğunu belirten Cansu Canan Özgen “Okul dönemimde maden çalıştım. Çok zor bir meslek. Saçlarımda çok uzundu. Bulaşık deterjanıyla saçlarımı yıkıyordum. Baretin işine toplayıp koyduğunda bile çok farklı bir şekilde saçın ortaya çıkıyordu. Seçme şansım vardı. Bende spikerliği seçtim’” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ