Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İyilik yap iyilik bul!
        1

        Serkan ÖZTÜRK / HABERTÜRK MAGAZİN

        Türk Kızılayı’nın görkemli yardım gecesi önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatro’sunda gerçekleştirildi. İrem Derici, Soner Sarıkabadayı, Serdar Ortaç, Serkan Kaya ve Cenk Eren’in sahne aldığı, İskender Paydaş’ın orkestrasıyla destek verdiği gecede, Adil Şan 14 dansçısıyla Diriliş adlı dans gösterisine imza attı.

        2

        ‘İKİ ANAOKULU YAPILACAK’

        Gecenin ev sahipliğini yapan Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım organizasyon öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı.

        3

        Yıldırım, “Türk Kızılayı için çok anlamlı bir gece. Yıldızlar Kızılay için söylüyor. Tahmini olarak iki adet anaokulu yapılacak bir gelir elde edilecek. 4 yıldır hayalini kurduğumuz bir gece, inşallah her yıl devamı gelecek.

        4

        Sanatçılara çok teşekkür ediyorum, bu çorbada en ufak bir tuzu bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim tek amacımız var iyilik, ıstırapları azaltmak, ihtiyaç sahibi olan herkese kucak açmak.

        5

        Milletimizin bize emanet ettiği paraları ihtiyacı olan herkese Allah rızası için ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

        6

        ‘Devamı gelecek’

        Gece için dört yıldır çalıştıklarını belirten Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, “İnşallah her yıl devamı gelecek. Bu çorbada en ufak bir tuzu bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

        7

        Gecede sahneye çıkan ikinci isim olan Serdar Ortaç’a dansçıları eşlik etti. Ünlü popçu duygularını, “İnşallah insanlar mutlu olur” diyerek dile getirdi.

        8

        Sezen Aksu ve Nilüfer, sahnede kullandıkları kıyafetlerin açık artırmaya çıkararak organizasyona destek verdiler. Aksu’nun kıyafeti 150 bin TL’ye, Nilüfer’in kıyafeti 100 bin TL’ye alıcı buldu.

        9

        Cenk Eren konserin startını, “Bu gecenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Umarım gelen herkes çok eğlenir” diyerek verdi.