Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Mahsun Kırmızıgül yıllar sonra bir albümde yer alacak

        İpek DURKAL/HABERTÜRK MAGAZİN

        Bir yıldan fazla zaman oldu yazmayalı... Şimdi burada, HT Magazin’de sizlerle buluşmanın heyecanı içindeyim. Salı ve perşembe günleri sosyal hayatta neler olup bittiğini, hayatın magazinini biraz gülümseterek, belki biraz başka bir pencereden bakmayı sağlayarak yazmaya çalışacağım... Hiç iddialı cümlelerim yok. Birbirimize hoş geldik.

        60 YIL HEDİYESİ

        Nisan ayında kaybettiğimiz çok kıymetli müzik adamı Attila Özdemiroğlu’nun 60. sanat yılı bu yıl... Eğer yaşasaydı kendisi bir albüm hazırlayacaktı. Ancak ömrü yetmedi. Görevi eşi Hepgül Özdemiroğlu devraldı. Özdemiroğlu’nun anısına eşi Hepgül Özdemiroğlu’nun yapımcılığında ‘Attila Özdemiroğlu-60 Yıl’ adlı çift CD’lik bir albüm hazırlanıyor.

        MAHSUN DA SÖYLEYECEK

        Albümde, Sezen Aksu’dan Mehmet Erdem’e kadar Özdemiroğlu’nun yakın dostları, seçtikleri birer Özdemiroğlu şarkısı söyleyecek. Albümde çok sürpriz bir isim de var. Yönetmenlik ve yapımcılık ile sinema sektöründe ilerleyen Mahsun Kırmızıgül, yıllar sonra Özdemiroğlu anısına stüdyoya girecek ve çok sevdiği bir Attila Özdemiroğlu şarkısını seslendirecek. Özdemiroğlu’nun sayısı binleri bulan, 200’ü de hit olan şarkıları içinden seçilen albüm, 26 şarkıdan oluşacak ve yıl sonuna doğru dinleyici ile buluşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ