Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ceyda Düvenci'den bebek operasyonu

        Başarılı oyuncu Ceyda Düvenci, CP (Selebral Palsi) hastası kızı Melisa'nın tedavisi için eşi Bülent Şakrak ile geçen ay ABD'ye gitmişti. Melisa'nın sağlık durumundaki olumlu gelişmeler üzerine yüzü gülen Düvenci, ABD'den mutlulukla döndü. Ceyda Düvenci, geçtiğimiz günlerde bu kez kendi tedavisi için soluğu ABD'de aldı. Geçtiğimiz yıl evlendiği Şakrak ile çocuk sahibi olmak isteyen Düvenci, dün bu arzusu uğruna bıçak altına yattı.

        KADINLARA UMUT SAÇTI

        Güzel oyuncu, geçirdiği operasyonu şöyle anlattı:

        "Defalarca bebeğini kaybetmiş, hamileliğini yatakta geçirmiş ve riskli hamilelik yaşayan tüm kadınlara sesleniyorum. 'Servikal yetmezliği' teşhisiniz varsa bunun tedavisi var. Bazılarımızda bebeklerimizi taşıması gereken rahim ağzı bantı doğuştan yok. TAC ameliyatı ile bu bant yerleştiriliyor. Bunun sonucunda ikiz bebek doğurabiliyor ve tüm hamileliğiniz sorunsuz geçiyor. Chicago'ya 2 gün önce bu ameliyat için geldik. Ameliyatım çok iyi geçti."

        Ceyda Düvenci, operasyonu gerçekleştiren ABD'li Dr. Arthur Haney'in adını verip kendisiyle aynı sorunu yaşayan kadınlara da öneride bulundu... (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ