Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bengü'nün hayali gerçek oldu

        HABERTÜRK MAGAZİN / Arif HÜR

        Son dönemde ‘Sığamıyorum’ şarkısıyla gündemde olan popçu Bengü, önceki akşam Turkcell Yıldızlı Geceler organizasyonu kapsamında kariyerinde ilk kez Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Özel tasarlanmış sahnesinde izleyicilerine görsel bir şölen sunan Bengü, şarkılarıyla olduğu kadar danslarıyla da büyük beğeni topladı. 12 dansçının ve 7 kişilik akrobat ekibinin eşlik ettiği Bengü, konseri boyunca 3 kez kostüm değiştirdi. Raissa Vanessa imzalı kıyafet leriyle gözlere de hitap eden Bengü’nün Harbiye konserinin görsel yönetmenliğini ise Uğurhan Akdeniz üstlendi.

        SALSA DERSLERİ ALDI

        Performansı için salsa dersleri aldığını belirten güzel popçu, konserde terör şehitlerini de unutmadı. Bir önceki gün yaşanan terör saldırısında Elazığ, Van, Şemdinli ve Bitlis’te hayatını kaybeden şehitler için seyircilerinden alkış isteyen Bengü, sahnede duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı.

        Bengü’yü izleyenler arasında İrem Derici, Çağla Şıkel, Ece Seçkin, Hakan Akkaya, Erdem Kınay, Samsun Demir ve Nazlı gibi ünlü isimler de vardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ