Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinan Akçıl: ‘Şarkıda özel bir mesaj yok’

        Popçu Sinan Akçıl son şarkısı ‘Şarttır’ın rekor getireceğine inandığını belirtti. Kendi albümleri dışında birçok sanatçıya şarkı veren Akçıl son dönemde Ebru Gündeş, Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Demet Akalın gibi isimlerle çalıştığını söyledi.

        Yeni single’ınızı çıkardınız. Yaz için iddialı mısınız?

        ‘Şarttır’, Fethiye’de başlayıp bütün yazlık bölgelere yayılan bir dalga oldu. İlk kez burada bir konserde seslendirdik. Mutluyum. İnşallah çok güzel tepkiler alırız. Yine rekorlarımızı kırarız. En son 78 milyon izlenmede bırakmıştık son şarkımızı. Bu da 80 milyon- 100 milyon neden olmasın.

        Şarkının söylendiği gibi özel bir anlamı var mı?

        ‘İlle de seni sevmem bana bence şarttır şarttır’ halka yazıldı. Halk sevsin, halk mutlu olsun diye yazılmış bir şarkıdır. Her şarkıdan bir anlam çıkartılıyor ama bu şarkıda gerçekten özel bir mesaj yok. İnsanların eğlenmesi için yazılmış bir şarkı.

        ‘ÇABUK SIKILAN BİR İNSANIM

        Yeni imajınızla ABD’li oyuncu Clark Gable ve Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Ayhan Işık’a benzetiliyorsunuz. Bu nasıl bir duygu?

        Bıyıktan dolayı öyle söylenildi. Fotoğraf çekimi sırasında farkına varmadan bir imaj değişikliği yapmaya karar verdik. Ama insanlar beğendi. Yaz sonunda bu imajı değiştiririm çünkü çabuk sıkılan bir insanım. Her fotoğraf çekimlerinde birisine benzetiyorlar. Justin Bieber ile başladı. Bir ara Justin Timberlake oldu. Şimdi Clark Gable ve Ayhan Işık’a sıçradık.

        Son dönemde kimlere şarkı verdiniz?

        İnsanların benim şarkılarımla çok güzel aşklar yaşamasını diliyorum. Şarttır’dan sonra Mustafa Ceceli’nin çıkış şarkısı benim olacak. İrem Derici ile düet yaptılar. Mustafa ile İrem’in şarkısına imza attım. Ebru Gündeş, Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Simge Sağın, Demet Akalın şu anda çalıştığım ve şarkı verdiğim isimler. Kendi albümlerim kadar başkalarına verdiğim şarkılar da beni heyecanlandırıyor.

        ‘Türk bayrağı ile sahneye çıkacağım’

        Ülkede terör olayları yaşanırken sahneye çıkmak nasıl hissettiriyor?

        Bombalamanın ertesi günü sahneye çıkmak zorundaydım ve bir karar aldım. ‘Çıkmam gerekiyor’ dedim. Bu kadar insan gelmiş, onlara umut vermek adına konserimi yaptım. Bundan sonra da böyle bombalama olaylarının ertesi günlerinde konserlerim olursa iptal etmemeyi düşünüyorum. Tam tersine elimde Türk bayrağıyla sahneye çıkarak o insanlara umut ve mutluluk vermek istiyorum. Bunun doğru bir karar olduğunu düşünüyorum çünkü onların amacı bizim ışıklarımızı kapatmamız, güneşi yok etmemiz. Eğer biz de umut vermezsek ülke tamamen umutsuzluğa kapılır.

        HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ